Fiber Duplex Adapters

Desc

10 Items

per page
View as List Grid
  1. SC Female to LC Male 9/125 OS1 Singlemode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    SC Female to LC Male 9/125 OS1 Singlemode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    $23.95

    Do you have an SC connection and an LC device? This is the solution. This product converts Singlemode 9/125 SC cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting SC to LC. The SC coupler end features ceramic inserts and the LC plus has ceramic ferrules. This will guarantee a snug fit with incredibly low db loss. Learn More
  2. SC Female to LC Male 10GB 50/125 OM3 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    SC Female to LC Male 10GB 50/125 OM3 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    $23.95

    Do you have an SC connection and an LC device? This is the solution. This product converts 10GB OM3 50/125 SC cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting SC to LC. The SC coupler end features ceramic inserts and the LC plus has ceramic ferrules. This will guarantee a snug fit with incredibly low db loss. Learn More
  3. SC Female to LC Male 40GB 50/125 OM4 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    SC Female to LC Male 40GB 50/125 OM4 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    $25.95

    Do you have an SC connection and an LC device? This is the solution. This product converts 40GB/100GB OM4 50/125 SC cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting SC to LC. The SC coupler end features ceramic inserts and the LC plus has ceramic ferrules. This will guarantee a snug fit with incredibly low db loss. Learn More
  4. SC Female to LC Male 50/125 OM2 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    SC Female to LC Male 50/125 OM2 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    $22.95

    Do you have an SC connection and an LC device? This is the solution. This product converts 10GB OM2 50/125 SC cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting SC to LC. The SC coupler end features ceramic inserts and the LC plus has ceramic ferrules. This will guarantee a snug fit with incredibly low db loss. Learn More
  5. SC Female to LC Male 62.5/125 OM1 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    SC Female to LC Male 62.5/125 OM1 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    $22.95

    Do you have an SC connection and an LC device? This is the solution. This product converts 1GB OM1 62.5/125 SC cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting SC to LC. The SC coupler end features ceramic inserts and the LC plus has ceramic ferrules. This will guarantee a snug fit with incredibly low db loss. Learn More
  6. ST Female to LC Male 9/125 OS1 Singlemode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    ST Female to LC Male 9/125 OS1 Singlemode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    $23.95

    Do you have an ST connection and an LC device? This is the solution. This product converts Singlemode 9/125 ST cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting ST to LC. The ST coupler end features ceramic inserts and the LC plus has ceramic ferrules. This will guarantee a snug fit with incredibly low db loss. Learn More
  7. ST Female to LC Male 62.5/125 OM1 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    ST Female to LC Male 62.5/125 OM1 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    $22.95

    Do you have an ST connection and an LC device? This is the solution. This product converts Multimode 62.5/125 ST cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting ST to LC. The ST coupler end features ceramic inserts and the LC plus has ceramic ferrules. This will guarantee a snug fit with incredibly low db loss. Learn More
  8. ST Female to LC Male 50/125 OM2 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    ST Female to LC Male 50/125 OM2 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    $22.95

    Do you have an ST connection and an LC device? This is the solution. This product converts Multimode 50/125 ST cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting ST to LC. The ST coupler end features ceramic inserts and the LC plus has ceramic ferrules. This will guarantee a snug fit with incredibly low db loss. Learn More
  9. ST Female to LC Male 10GB 50/125 OM3 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    ST Female to LC Male 10GB 50/125 OM3 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    $23.95

    Do you have an ST connection and an LC device? This is the solution. This product converts Multimode OM3 50/125 ST cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting ST to LC. The ST coupler end features ceramic inserts and the LC plus has ceramic ferrules. This will guarantee a snug fit with incredibly low db loss. Learn More
  10. ST Female to LC Male 40GB 50/125 OM4 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    ST Female to LC Male 40GB 50/125 OM4 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle
    $25.95

    Do you have an ST connection and an LC device? This is the solution. This product converts Multimode OM4 50/125 ST cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting ST to LC. The ST coupler end features ceramic inserts and the LC plus has ceramic ferrules. This will guarantee a snug fit with incredibly low db loss. Learn More
Desc

10 Items

per page
View as List Grid

This is demo store. No orders will be fulfilled.

To Top